Affaldsløsninger til events

Affaldsløsninger til events

Håndtering af affald for festivaller, sportsarrangementer, spejderlejre og messer

Festivaller, sportsarrangementer, politiske forsamlinger, spejderlejre, messer m.fl. er tilbagevendende begivenheder. Nøgleordet for dem alle er, at det er unikke events, hvor mennesker, oplevelser og fælleskab er i fokus. 

Fælles for dem alle er, at planlægningen starter lang tid før selve arrangementet løber af stablen, og at varigheden typisk er begrænset til en weekend eller en uge. 

Ved helt store events etableres en by i byen (en slags mini-by), hvor bæredygtighed, infrastruktur, etablering, udenlandsk deltagelse og afvikling blot er nogle af de mange forhold, der skal tages højde for.

Marius Pedersen A/S og  Roskilde Festivallen  har et mangeårigt samarbejde omkring affaldshåndtering på festivallen.

Roskilde Festivalens ”indbyggertal” svarer til Danmarks femtestørste by, og mængden af affald er derfor tilsvarende stor. Festivallen har en omfattende affaldsplan, og hvert år gør Marius Pedersen A/S og arrangørerne en stor indsats for at få affaldet indsamlet, sorteret og bortskaffet på den mest miljørigtige måde - se også filmen nederst på denne side.

Din samarbejdspartner

Som samarbejdspartner er vi involveret både før, under og efter arrangementet:

 • Før
  Rådgivning, planlægning og etablering af affalds- og sorteringsløsninger (containerbestykning og logistik) samt træning af det store team af frivillige, der er essentiel for afvikling af festivallen

 • Under
  Tømningslogistik, bemanding og vagt under hele arrangementets varighed

 • Efter
  Oprydning og genetablering samt afrapportering om miljø og økonomi

Vi har "deltaget" på mange spændende events og gennem et tæt samarbejde med både store og små eventarrangører, har vi i løbet af årene opbygget en stor viden og erfaring. Det betyder, at vi kan tilbyde skræddersyede affaldsløsninger til netop din event, der er tilpasset jeres ønske om en indsats om bæredygtighed.

De affaldstyper, der typisk skal håndteres til festivaller, sportsarrangementer m.fl. er:

Fandt du ikke det, du søgte, så finder du en samlet liste over alle affaldstyper her.

Vi rådgiver om placering og bestykning af beholdere til opsamling af de affaldstyper, der ønskes indsamlet - både foran og bagved "scenekanten".

Skal vi hjælpe til din næste event?
Står du overfor at skulle arrangere en event, er du velkommen til at kontakte vores miljøkonsulenter, som gerne kommer forbi og drøfter behov, muligheder og løsninger.

Roskilde Festival - syng Roskilde ren

Èt af tiltagene på Roskilde Festival er sangen "Clean for the future", der sætter fokus på affaldsindsamling og bæredygtighed på festivallen. Sangen er indspillet i samarbejde med festivaldeltagerne og blev i 2013 foreviget i en musikvideo. 

Nyd sangen og de flotte  "blå biler" her:

http://www.youtube.com/watch?v=i0NsVcpsWQE&feature=youtu.be

 

 

  

 

Vi har containeren til dit behov...

Valg af container afhænger af arrangementets størrelse, art, etc. Vi kan tilbyde markedets største udvalg og har helt sikkert containere, der passer til netop dit behov og arrangement.  

Til opsamling anvender vi typisk følgende containertyper

Du kan klikke på den enkelte containertype og få mere information.

Online Service

Få adgang til dine affaldsdata, uanset hvor du er.
Glem alt om åbningstider, telefonkø og unødig ventetid. Med vores Online Service har du adgang til dine affaldsdata, når det passer dig. Online Service gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at bestille tømning, hente mængdeanalyse og registrere ferieperioder.

Du kan tilgå Online Service fra både din pc, tablet og smartphone. Det eneste, det kræver for at komme i gang, er, at du opretter dig som bruger. Opret dig her.

Detaljeret rapportering

Har du særlige behov for rapportering, f.eks. i forbindelse med udarbejdelse af Grønne Regnskaber, kan vi tilbyde mere detaljerede rapporteringsformer. Kontakt din lokale miljøkonsulent for mere information

Er dit event landdækkende - det er vi også

Vi har mange års erfaring med rådgivning og salg af affaldsløsninger til landsdækkende events. Vi tilbyder et unikt koncept, som blandt andet omfatter: 

 • Lokale kundeservice- og logistikcentre
  Det sikrer nærhed og hurtig reaktionstid

 • Et net af kompetente miljøkonsulenter
  Der rådgiver om optimale affalds- og genbrugsløsninger

 • Danmarks største udvalg af containere
  Fra små til store containere afhængig af behov

 • En stor fleksibel vognpark
  Der sikrer en høj grad af driftssikkerhed 

 • Rapportering på afhentede mængder
  Det giver overblik og samtidig dokumentation for jeres affaldshåndtering  

 

Derudover får I adgang til vores Online Service, som giver jer adgang til jeres affaldsdata 24 timer i døgnet.

For at vi kan tilbyde jer den bedst mulige rådgivning og dermed den mest optimale løsning, er det vigtigt for os, at vi kender jeres virksomhed samt de behov og udfordringer, I står over for. Det er vores erfaring, at det indledende "benarbejde", danner grundlag for et stækt og langvarigt samarbejde.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Kundeservice

... jeg sidder klar til at hjælpe dig videre

Skriv her
Miljøkonsulenten

... har løsningen til dine affaldsaktiviteter

Tryk her