Giv dit plast nyt liv

Har jeres virksomhed brug for plastgranulat eller flakes af høj kvalitet - eller har jeres virksomhed brugt hård plast eller overskudsplast fra industriproduktion? Så kan Marius Pedersen A/S’ to specialiserede selskaber i genanvendelse af plast hjælpe.

Genanvendelse af brugt, hård plast hos Expladan Recycling

Expladan Recycling har arbejdet med genanvendelse og regenerering af plast i mere end 30 år.

Virksomheden er derfor kendt som specialisten, der bearbejder og leverer genanvendt plast af høj og ensartet kvalitet, f.eks. PP og HDPE samt større mængder af f.eks. ABS og PS. Det færdige produkt sælges til plastindustrien, hvor det anvendes som ny kvalitetsråvare i produktionen af nye plastprodukter.

Expladan Recycling tilbyder også en back-to-back-løsning, så I kan anvende jeres eget produktionsspild.

Det er desuden også muligt at få forarbejdet plastmateriale til videre eftersortering.

Har du plastaffald eller vil du købe flakes, så kontakt plast-specialist Nina Jensen tlf. 24 64 45 47 eller på nin@mariuspedersen.dk

Genanvendelse af industriplast hos RC plast

Med over 40 års erfaring er RC Plast ekspert i at omdanne overskuds- og industriplast til værdifulde kundespecifikke granulater i høj kvalitet, der anvendes til nye produkter i plastindustrien.

RC Plast køber, afhenter og sorterer alle former for produktionsspild – f.eks. PP og LDPE - fra plastproducenter i Skandinavien og Europa.

Når produktionsspildet ankommer til RC Plasts moderne produktionsfaciliteter, bliver hver enkelt enhed vejet, mærket og sorteret for at sikre sporbarheden gennem genanvendelsesprocessen.

Via avancerede teknikker og unikke metoder – f.eks. modificering, compoundering og indfarvning -forvandles produktionsspild til kundespecifikke granulatblandinger til plastindustrien.

For at sikre en høj kvalitet med de ønskede specifikationer gennemføres forskellige tests af granulaterne på RC Plasts laboratorium, eksempelvis:

  • DSC
  • MFI
  • VICAT Softening Point
  • Impact Test
  • Askeindhold
  • Density

Ønsker du at købe plast granulater, så skriv til  André Rosendahl Hansen eller ring på tlf. 24 90 34 41

Ønsker du en løsning til jeres produktionsspild, så skriv til Allan Bendix Poulsen eller ring på tlf. 40 155 52 77.

Kig også forbi RC Plasts hjemmeside.

Du finder RC Plasts samhandelsbetingelser her.

Se hvordan plasten bearbejdes på Expladan Recycling

Kundeservice

... jeg sidder klar til at hjælpe dig videre

Skriv her
Miljøkonsulenten

... har løsningen til dine affaldsaktiviteter

Tryk her