20. April 2015

"Sortering af affald er ikke så svært, når man først får det lært"

”Sortering af affald er ikke så svært, når man først får det lært” er overskriften på en ny kampagne igangsat af Miljøstyrelsen på vejen mod målet om et ”Danmark uden Affald”.

På www.kendditaffald.dk findes gode råd til sortering af ressourcerne i affald – både i virksomheden og derhjemme. Her er god inspiration at finde.

Som kunde hos Marius Pedersen A/S står vores mange konsulenter til rådighed med hjælp og vejledning i sortering af din virksomheds affald, uanset om det er plast, pap og papir, organisk, metal, glas og meget mere.

Vi råder over landets største beholder- og containerudvalg – og der er også en løsning, der kan skræddersys til dit behov for sortering af affald. Vi er klar til at aflægge din virksomhed et besøg og rådgive om den økonomisk mest fordelagtige løsning for virksomheden – miljøet og ressourcerne i affaldet taget i betragtning. Find din konsulent her.  

Vidste du, at ud af 100 kg affald bliver 88 kg typisk genanvendt? Dit affald kan indgå som ny ressource i produktion af nye produkter.