10. November 2016

MP-dagen i Århus havde mere end 150 besøgende

Den sidste dag i september havde mere end 150 kunder og samarbejdspartnere valgt at tilbringe sammen med Marius Pedersen A/S i Århus.

Her havde de bl.a. mulighed for at se vores store udvalg af containere, biler og samtidig få en snak med miljøkonsulenterne om affaldsløsninger til organisk affald (madaffald), genanvendeligt affald, slam og farligt affald, klinisk risikoaffald m.m. 

Der blev dog vist størst interesse for vores nye forarbejdningsanlæg til organisk affald, som blev indviet samme dag. Vi er nu klar til at modtage organisk affald fra supermarkeder, restauranter, hoteller, storkøkkener, hospitaler og andre der har brug for en løsning til bortskaffelse af organisk affald.

Har du brug for en løsning til organisk affald (madaffald), brugt fritureolie, pap, papir, brændbart affald m.fl. så kontakt gerne vores miljøkonsulenter.