04. June 2018

Miljørigtig løsning til farligt affald

En miljøboks til farligt affald er f.eks. ideel til byggemarkeder og detailhandlen, der skal af med mindre mængder farligt affald f.eks. spraydåser, maling, opløsningsmidler m.m. i original emballage. Løsningen er et nemt og sikkert alternativ til selv at køre det farlige affald på genbrugspladsen.

Sådan fungerer det

Jeres personale sætter løbende det farlige affald i Miljøboksen - det er vigtigt, at affaldet stilles oprejst. Vores specialuddannede chauffører afhenter det farlige affald i faste intervaller, der er afstemt efter jeres behov. Chaufføren sørger for korrekt sortering, håndtering og vejning af affaldet samt udfyldelse af den lovpligtige transportdokumentation på virksomhedens adresse. Boksen er kun til internt brug og må ikke anvendes til transport med indhold.

Se filmen om Miljøboks til farligt affald

Lad os hjælpe din virksomhed med den rette miljørigtige løsning til farligt affald. Giv os et kald på 70 13 40 40, vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak.