26. April 2019

Ny chef for Marius Pedersen koncernen

Vi kan med stor glæde informere om, at Simon Clausen er udnævnt som ny Adm. direktør i Danmark og som øverste chef for Marius Pedersen koncernen.

Dermed overtager han ansvaret for den overordnede ledelse af virksomhedens aktiviteter i Danmark, Tjekkiet og Slovakiet. Den samlede medarbejderstab i de 3 lande tæller 4.700 ansatte.

Simon startede som controller i virksomheden i 1999 og er i årenes løb avanceret til økonomichef, senere økonomidirektør og har siden 2011 fungeret som koncernøkonomidirektør.

"Min mangeårige ansættelse i Marius Pedersen A/S giver mig en rigtig god ballast til at varetage min nye rolle. Sammen med koncernens ledergrupper, og de mange dygtige medarbejdere i ind- og udland, ser jeg frem til at videreudvikle virksomheden med fokus på cirkulær økonomi og udnyttelse af ressourcerne i affaldet som en vigtig del af dagsordenen" siger Simon Clausen.

Ny bestyrelsesformand for Marius Pedersen A/S

D. 1. december 2018 overtog koncernchef Søren Vilby, Micro Matic, posten som ny bestyrelsesformand for Marius Pedersen A/S.

Han afløste Finn Junge Andersen, der forlader virksomheden i forbindelse med generalforsamlingen i maj efter mere end 40 års aktiv virke, senest i rollen som fungerende koncernchef.