11. November 2020

Marius Pedersen A/S har erhvervet aktiviteterne i Expladan Recycling A/S

Marius Pedersen A/S har med virkning pr. 2. november 2020 erhvervet aktiviteterne i virksomheden Expladan Recycling A/S, Industrivej 20-22, 4652 Hårlev

”Det er med stor glæde, at virksomhedsejer Knud Holmager har ønsket at overdrage aktiviteterne i sin virksomhed til Marius Pedersen A/S i forbindelse med et langsigtet generationsskifte. Det glæder os meget, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Knud og medarbejderne i Expladan Recycling samt at videreudvikle aktiviteterne sammen” udtaler administrerende direktør Simon H. Clausen.

Expladan Recycling A/S er specialiseret i genanvendelse og regenerering af industrielt plast som PE, PP, HDPE m.fl. og aftager plastaffald samt overskuds- og fejlproduktioner primært fra industrien. Plasten bearbejdes til granulat, der anvendes som råvarer i produktion af nye plastprodukter.

Expladan Recycling A/S er kendt som specialisten, der leverer genanvendt plast af god, ensartet og kontrolleret kvalitet til markedet i tæt samarbejde med virksomhedens kunder. Det vil også fremover være virksomhedens primære fokusområde.

Aktiviteterne fortsætter uændret fra adressen i Hårlev.

Spørgsmål kan rettes til nedenstående personer hos Marius Pedersen A/S:

Adm. direktør Simon Clausen, Mobil 51 36 17 64

Trading chef Bjarne Larsen, Mobil 21 70 28 78