08. April 2021

Vestlollands Kloakservice er pr. 1. april 2021 blevet en del af FKSSlamson A/S

FKSSlamson A/S har pr. 1. april 2021 overtaget aktiviteterne I kloakfirmaet Vestlollands Kloakservice i Nakskov. Overtagelsen åbner op for ekspansion, vækst og større opgaver.

Indehaver Knud Åge Nielsen fortsætter som daglig leder af afdelingen i Nakskov, der beskæftiger 12 medarbejdere, og ser sammenlægningen med FKSSlamson A/S som en unik mulighed for at fremtidssikre virksomheden og sikre vækst og nye arbejdspladser.

Samtidig overtager Marius Pedersen A/S entreprenør- og kloakaktiviteterne og samtlige medarbejdere i J&R Entreprise ApS, der sammenlægges med Marius Pedersen A/S’ eksisterende entreprenøraktiviteter.

Vestlollands Kloakservice er etableret i 1951 og har specialiseret sig inden for TV-inspektion, slamsugning, spuling, herunder tørsugning og højtryksspuling af produktionsanlæg. Knud Åge Nielsen har overtaget virksomheden fra sin far og har drevet den de sidste 31 år. Virksomheden fejrede 50 års jubilæum I 2020.

Med overtagelsen af Vestlollands Kloakservice beskæftiger FKSSlamson A/S mere end 190 medarbejdere fordelt over hele landet. FKSSlamson A/S udfører en lang række services inden for kloakområdet, herunder bl.a. TV-inspektion, spuling, tømningsordninger mm.

FKSSlamson A/S har driftsafdelinger over hele landet og nu altså også i Nakskov, hvor det er planen, at dække både Lolland og Falster inden for alle typer af kloakservices.

Adm. direktør Michael Nielsen, FKSSlamson A/S, understreger, at på trods af navneændringen til FKSSlamson, så fortsætter mandskabet med at udføre opgaver for kunderne med den gode, lokale service - blot tilført endnu større og flere kompetencer, udstyr og sikkerhed for levering.

Yderligere oplysninger:

Adm. direktør Michael Nielsen, FKSSlamson A/S, mobil 23 21 21 23

Knud Åge Nielsen, mobil 40 30 01 71