04. July 2023

Marius Pedersen A/S har indgået aftale med Henry Andersen & Søn A/S

Det er med glæde, at vi kan orientere om, at Henry Andersen & Søn A/S i Ballerup har indgået aftale med Marius Pedersen A/S om køb af selskabet. 

Købet indebærer, at Marius Pedersen A/S overtager 100% af aktierne i selskabet.  Overtagelsen sker pr. 30.06.2023. Handlen er et aktieopkøb, hvilket betyder at både medarbejdere, kunder, kontrakter, vognpark og ejendomme overdrages. 
 
For familien og ejerne i Henry Andersen & Søn A/S og for Marius Pedersen A/S er det en glædens dag, at vi har indgået aftale. Vi ser særligt frem til at byde alle medarbejdere velkommen i Marius Pedersen A/S. Det er samtidig en glæde, at Thomas Andersen tiltræder i stillingen som projektkonsulent og med særligt fokus på at sikre en god overgang for Henry Andersen & Søn A/S’ medarbejdere og kunder, og sikre videreførelse af de daglige aktiviteter.
 
Henry Andersen & Søn A/S’ kunder og forretningsforbindelser vil efter overtagelsen have samme daglige kontaktpersoner med de samme telefonnumre og mailadresser, og de daglige aktiviteter vil ske i tæt samarbejde med kollegaer fra Marius Pedersen A/S i Rødovre og fra Ferritslev på Fyn. 
 
Sammen vil vi styrket gå en spændende fremtid i møde med øgede krav til indsamling og behandling af flere affaldsfraktioner, øgede kundekrav om digitalisering og dokumentation, og samtidig får vi sammen mulighed for at være en del af en større organisation og en samlet større vognpark.
  
Spørgsmål kan rettes til:

Adm. direktør Simon H. Clausen, Marius Pedersen A/S, mobil 51361764
Direktør Jais Andersen, Henry Andersen & Søn A/S, mobil 20257640