12. September 2023

Marius Pedersen A/S, Division FKSSlamson har indgået aftale med DBE Kloakservice ApS

Det er med glæde, at vi kan orientere om, at Kenneth og Christina Lyngholm har indgået aftale med Marius Pedersen A/S, Division FKSSlamson, om køb af aktiviteten i DBE Kloakservice ApS i Hvidovre.

Købet indebærer, at Marius Pedersen A/S, Division FKSSlamson overtager aktiverne i selskabet, hvilket betyder at både medarbejdere, kunder, kontrakter og vognpark overdrages.
Overtagelsen sker pr. 12. september 2023.

For ejerne af DBE Kloakservice ApS og for Marius Pedersen A/S, Division FKSSlamson er det en glædens dag, at vi har indgået aftale. De to virksomheder komplementerer hinanden godt og Kenneth og Christina er således glade og stolte over at kunne overdrage aktiviteterne til Marius Pedersen A/S, som de finder, er det helt rigtige match for DBE Kloakservice ApS.

I Marius Pedersen A/S ser vi særligt frem til at byde medarbejderne velkommen og sammen gå en spændende fremtid i møde med øgede kundekrav, digitalisering og dokumentation. Samtidig får vi sammen mulighed for at være en del af større organisation og en samlet større vognpark.

Kenneth og Christina vil fortsætte i en periode for at sikre en god overgang for DBE Kloakservice ApS’ medarbejdere og kunder. Tillige tiltræder Frederik Lyngholm i stillingen som teamleder ligeledes med særligt fokus på overdragelsen og videreførelsen af de daglige aktiviteter.

DBE Kloakservice ApS’ kunder og forretningsforbindelser vil efter overtagelsen have samme daglige kontaktpersoner med de samme telefonnumre og mailadresser, og de daglige aktiviteter vil ske i tæt samarbejde med kolleger fra Division FKSSlamson i Hvidovre.

Spørgsmål kan rettes til:

Direktør Kenneth Lyngholm, mobil 40600125

Divisionschef Mick Kristensen, mobil 21671317