17. January 2024

Marius Pedersen A/S har indgået aftale med EHJ Holding ApS

Det er en glæde, at vi kan orientere om, at EHJ Holding ApS i Randers har indgået aftale med Marius Pedersen A/S, og at Marius Pedersen A/S derved overtager selskaberne EHJ Energi & Miljø A/S og Ejendomsselskabet MCR ApS.

Købet indebærer, at Marius Pedersen A/S overtager 100% af aktierne i begge selskaber. Overtagelsen sker pr. 17.01.2024.

Handlen er et aktieopkøb, hvilket betyder, at både medarbejdere, kunder, kontrakter, maskinpark, anlæg og ejendomme overdrages.

For ejerne i EHJ Holding ApS og for Marius Pedersen A/S er det en glædens dag, at vi har indgået aftale om overtagelse, og i Marius Pedersen A/S ser vi særligt frem til at byde alle medarbejdere velkommen i koncernen. Vi ønsker at sikre en god overgang for både medarbejdere og kunder i EHJ Energi & Miljø A/S og at videreføre af alle de daglige aktiviteter i Randers. Derfor er det aftalt i forbindelse med overtagelsen, at de tidligere ejere Esben Hegelund og Preben Christensen fortsat er aktive i virksomheden i en længere overgangsfase.

EHJ Energi & Miljø’s kunder og forretningsforbindelser vil også efter overtagelsen have samme daglige kontaktpersoner, og alle aktiviteter vil fortsætte uændret på virksomhedens adresse Hadstenvej 16, 8940 Randers SV.

Sammen vil vi styrket gå en spændende fremtid i møde med øgede krav til indsamling og behandling af flere affaldsfraktioner til øget genanvendelse, og vi bliver alle en del af en større organisation og et samlet større service- og produktprogram til glæde for vores kunder.

Spørgsmål kan rettes til:

Adm. direktør Simon H. Clausen, Marius Pedersen A/S, mobil 51361764

Adm. direktør Esben Hegelund, EHJ Energi & Miljø A/S, mobil 40162196