14. June 2024

Marius Pedersen A/S har indgået aftale med Djursland Kloak Service og Vand Tech

Det er med glæde, at vi kan orientere om, at Djursland Kloak Service og Vand Tech i Trustrup har indgået aftale med Marius Pedersen A/S om køb af selskabet. 

Købet indebærer, at både medarbejdere, kunder, kontrakter og vognpark overdrages. Overtagelsen sker pr. 14.06.2024.

For både Ulrik og Lene Sinding i Djursland Kloak Service og for Marius Pedersen A/S er det en glædelig dag, at vi har indgået aftalen. Vi ser særligt frem til at kunne byde alle medarbejdere velkommen i Marius Pedersen A/S. Det er samtidigt aftalt med Ulrik og Lene, at de begge bliver ansat i Marius Pedersen A/S og med det særlige fokus at sikre en god overgang for medarbejdere og kunder, og sikre videreførelse af de daglige aktiviteter.

Kunder og forretningsforbindelser i Djursland Kloak Service og Vand Tech vil også efter overtagelsen have samme daglige kontaktpersoner med de samme telefonnumre og mailadresser, og de daglige aktiviteter vil ske i tæt samarbejde med kolleger fra Marius Pedersen A/S i Randers og øvrige afdelinger i Jylland og på Fyn.

Sammen vil vi gå en spændende fremtid i møde og være styrket af at blive en del af en større organisation og en samlet større vognpark.

Spørgsmål kan rettes til:
Adm. direktør Simon H. Clausen, Marius Pedersen A/S, mobil 51361764
Direktør Ulrik Sinding, Djursland Kloak Service, mobil: 20839179